Home   Sitemap   Contact   Links   Kind&Zorg magazine
Over K&Z
Rechten van het kind in de medische zorg
lees onze handvesten

Helpdesk voor (aanstaande) ouders, minderjarigen en professionals

Helpdesk voor (aanstaande) ouders, jongeren en professionals

Ouders
Hebt u behoefte aan advies of informatie op maat? Neem dan contact op met de helpdesk van K&Z. We helpen graag als u bijvoorbeeld klachten hebt over het ziekenhuis, als u niet goed weet hoe u uw kind kunt voorbereiden op een ziekenhuisopname, of als u er niet uitkomt welk ziekenhuis u nou moet kiezen voor de behandeling van uw kind of voor uw bevalling.

Jongeren
Ben je tussen de twaalf en achttien jaar en heb je een vraag die te maken heeft met je rechten bij de dokter? Wil je bijvoorbeeld weten welke beslissingen je zelf mag nemen over een behandeling, of vraag je je af of een consult toch vergoed kan worden als je zonder medeweten van je ouders een arts wilt bezoeken? Het maakt niet uit wat het is: laat het ons weten!
Daarnaast kan je ook kijken op onze andere website over rechten www.JAdokterNEEdokter.nl

Professionals
Hebt u vragen over kindgerichtezorg of kinderrechten in de gezondsheidszorg als professional of als student? Neem dan contact op met de helpdesk van Kind&Ziekenhuis. We bieden informatie maar ook artikelen met informatie uit onze magazinearchief. Tevens bieden wij onderzoekers ruimte in ons magazine of digitale nieuwsbrief om hun onderzoek onder de aandacht te brengen. (Kind&Ziekenhuis behoudt zich het recht voor te selecteren)

Bereikbaarheid
De helpdesk is te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 9.30 uur tot en met 16.30 uur.
Bel naar 085 020 12 65 of mail naar info@kindenziekenhuis.nl
Vindt u ook dat ieder kind in Nederland recht heeft op kindgerichte zorg in het ziekenhuis, andere zorginstelling, praktijken en thuis? Steun ons dan!