Home   Sitemap   Contact   Links   Kind&Zorg magazine
Over K&Z
Rechten van het kind in de medische zorg
lees onze handvesten

Word Donateur

De stichting staat open voor allen die haar doelstelling onderschrijven. In "de Kinderstem in zorg" kunt u uitgebreid lezen over de werkzaamheden van Kind & Ziekenhuis.

Stichting Kind en Ziekenhuis komt op voor de belangen van het kind en de ouders die medische zorg ontvangen in het ziekenhuis, thuis en elders. Zij doet graag een beroep op uw steun om de medische voor alle kinderen en jongeren zo kindgerichte mogelijk te maken Kinderen zijn namelijk geen kleine volwassenen. Lees verder

Donateur worden
U steunt Kind&Ziekenhuis door donateur te worden. Als donateur draagt u jaarlijks een bedrag naar eigen keuze bij, met een minimum van Ä 35,00 per jaar. U ontvangt hiervoor twee keer per jaar het Kind&Zorg magazine.
U kunt zich aanmelden als donateur door op Donateur te klikken. 

Voorwaarden donateurschap
Donateurschap loopt van 1 januari t/m 31 december.
Mocht u in de loop van een kalenderjaar donateur worden, dan ontvangt u direct de magazines die in dat kalenderjaar reeds verschenen zijn. Indien u het donateurschap wilt opzeggen kunt u dit aangeven door een mail te sturen vůůr 1 januari van het nieuwe kalenderjaar aan info@kindenziekenhuis.nl

Eenmalige gift
Naast een donateurschap kunt u Kind&Ziekenhuis steunen met een eenmalige gift. Een eenmalige gift kunt u storten op onderstaande bankrekening onder vermelding van gift.

Schenking
U kunt Kind& Ziekenhuis ook steunen door het doen van een schenking. De geschonken bedragen zijn veelal aftrekbaar voor de belastingen. Een schenking bij notariŽle akte is zonder meer aftrekbaar.

Testament
Een andere mogelijkheid is de stichting te bedenken in uw testament, in de vorm van een legaat of bij erfstelling. De notaris kan u daar gedetailleerd over inlichten.

Bij grotere bedragen kan de besteding ervan in overleg met de schenker nader worden bepaald. Het geld kan dan specifiek voor een bepaalde activiteit van de stichting worden gebruikt.
 
Bedrijven/Organisaties/Fondsen
Graag praten wij met organisties die ons willen helpen om de kindgerichtheid van de zorg verder te verbeteren. Het bijdragen aan kwalitatieve hoogwaardige zorg aan kinderen resulteert in maatschappelijke winst doordat kinderen beter en sneller door het ziekteproces heen gaan, minder nazorg nodig hebben en tevens straks beter kunnen participeren in de maatschappij. Sneller herstel van het kind is ook goed voor de ouders. Ouders vallen daardoor namelijk korter weg uit het arbeidsproces. Concluderend draagt uw bijdrage bij aan een lichamelijk en geestelijk gezondere generatie kinderen. En minder zorgen en uitval bij ouders. Uw huidige en toekomstige werknemers en opdrachtgevers. In "de Kinderstem in de zorg" kunt uitgebreid lezen wat wij doen en wat wij u kunnen bieden. Uiteraard kunt u ook direct bellen 085 020 12 65 of mailen info@kindenziekenhuis.nl
 
Bank NL48 RABO 013.46.21.417
t.n.v. Stichting Kind en Ziekenhuis te Utrecht