Home   Sitemap   Contact   Links   Kind&Zorg magazine
Waarom kiezen
Rechten van het kind in de medische zorg
lees onze handvesten

Legenda

Dit is de Gouden Smiley. Een kwaliteitskeurmerk voor kindgerichte zorg vanuit het perspectief van het kind en de ouders INCLUSIEF een continue ervaringsmonitor onder de kinderen en hun ouders. Uitgevoerd middels uitgebreide visitatieprocedure.
Lees meer
Dit is de Zilveren Smiley. Een kwaliteitskeurmerk voor kindgerichte zorg vanuit het perspectief van het kind en de ouders. Uitgevoerd middels uitgebreide visitatieprocedure.
Lees meer
Dit is de Bronzen Smiley. Een kwaliteitskeurmerk voor kindgerichte zorg vanuit het perspectief van het kind en de ouders. (Meestal) Uitgevoerd middels schriftelijke procedure.
Lees meer

Bronovo Ziekenhuis

Bronovolaan 5
2597 AX  's-GRAVENHAGE
Telefoon: 070-3124141
Website: www.bronovo.nl
Smileys toegekend door Kind&ZiekenhuisBronzen SmileyZilveren SmileyGouden Smiley
KinderafdelingDit ziekenhuis heeft een zilveren smiley!Dit ziekenhuis heeft een gouden smiley!
DagbehandelingDit ziekenhuis heeft een zilveren smiley!Dit ziekenhuis heeft een gouden smiley!
KraamafdelingK&Z en VOC willen het ontstaan van gecombineerde kraam- / neonatologie- afdelingen bevorderen. Om die reden bestaat de KraamSmiley alleen in Brons en is de volgende stap een Neo-(/Kraam-)keurmerk, de Kangoeroe.
Spoedeisende hulpDit ziekenhuis heeft een zilveren smiley!Dit ziekenhuis heeft een gouden smiley!
Polikliniek & Eerstelijns kindzorgDe Smiley Polikliniek & Eerstelijns Kindzorg kent ťťn niveau. Het Bronzen niveau is bij deze Smiley het hoogst haalbare niveau.
Kangoeroe door VOC
NeonatologieHet Neokeurmerkprogramma is een instrument voor zorgverleners dat inzichtelijk maakt wat goed gaat en waar wat ouders betreft verbeterpunten liggen. Met een Neokeurmerk kunnen afdelingen laten zien dat zij kwaliteit van zorg vanuit het perspectief van ouders belangrijk vinden. Deze wordt uitgegeven door de Vereniging van Ouders van Couveusekinderen middels een uitgebreide visitatieprocedure.
Lees meer
Combinatie Neonatologie / Kraamafdeling
Meer informatie...